Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Kunst In De Brievenbus Gaat In Het Najaar Weer Van Start

Kunst in de brievenbus gaat in het najaar weer van start

10.000 kunstwerken worden in het najaar weer thuisbezorgd bij deelnemers

Kunst in de brievenbus gaat in het najaar weer van start. Van oktober tot en met december ontvangen 10.000 deelnemers maandelijks een kunstwerk in de brievenbus. In totaal worden er 30.000 kunstwerken bezorgd. Het is alweer de vijfde keer dat Kunst in de brievenbus wordt georganiseerd.

Annemiek Punt en Jeroen Krabbé ambassadeurs

Annemiek Punt en Jeroen Krabbé zijn ambassadeurs van Kunst in de brievenbus. Zij vinden het belangrijk dat kunst voor iedereen toegankelijk is. "Kunst is niet iets elitairs, maar iets voor iedereen", aldus Punt. "Kunst in de brievenbus maakt kunst laagdrempelig en toegankelijk voor een breed publiek." Krabbé vult aan: "Kunst kan mensen raken, inspireren en troosten. Het is mooi om te zien dat Kunst in de brievenbus dit mogelijk maakt voor zoveel mensen."

Kunst in de brievenbus pakket

Deelnemers aan Kunst in de brievenbus ontvangen maandelijks een pakket met daarin een kunstwerk, een kaartje met informatie over het kunstwerk en de kunstenaar, en een envelop voor de retourzending. De kunstwerken zijn afkomstig van zowel bekende als onbekende kunstenaars. Het gaat om schilderijen, tekeningen, foto's, sculpturen en sieraden. De kunstwerken zijn speciaal geselecteerd voor Kunst in de brievenbus en zijn niet te koop.

Kunst in de brievenbus wordt nog groter

Kunst in de brievenbus is een groot succes. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 30.000 mensen deelgenomen aan het project. In het najaar van 2023 wordt Kunst in de brievenbus nog groter. Er worden 10.000 kunstwerken bezorgd bij 10.000 deelnemers. De inschrijving voor Kunst in de brievenbus start in september 2023.

Meer informatie over Kunst in de brievenbus is te vinden op de website www.kunstin de brievenbus.nl.


Comments